Logo Logo
Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm
Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm
Krátky popis Ve slevě produkt Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm od výrobce Grada u nás najdete v akci za 212 Kč.
Obvyklá cena
  • 212
EAN 978-80-247-4266-3
Hodnocení
(Celkem 23 hodnocení )
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Další produkty v kategorii E-book elektronické knihy